VAN OLIE NAAR GAS, ERKENDE TECHNICI VOOR UW MAZOUTTANK SANERING

Het is bij wet verplicht dat elke mazouttank die niet langer in gebruik is, gesaneerd of geneutraliseerd wordt. Het maakt niet uit of uw tank buiten gebruik is omdat er barsten in de tank waren of omdat u op een andere brandstof overgeschakeld bent. Iedereen moet via een certificaat kunnen aantonen dat de sanering van de tank door een erkende professional is uitgevoerd en dat alles volgens de regels is verlopen. Dit om lekkage en mogelijke bodemvervuiling/verzakking tegen te gaan.

Wij, bij Van Olie naar Gas, zijn erkend als mazouttank saneringsbedrijf. Wij saneren uw tank door middel van de nieuwste technieken en overhandigen u hierna het benodigde Vlarem-attest.

Het proces van een bovengrondse en ondergrondse tank saneren is gedeeltelijk hetzelfde. Tijdens de eerste stap zal de tank volledig leeggepompt worden. Hierna worden de tank en de leidingen volledig gereinigd met de hoge druk reiniger en de hiervoor aangewezen producten. Na een grondige controle wordt het residu verzameld en weggebracht naar een erkende verwerker.

Hierna verschilt het proces. Bij een bovengrondse tank wordt de tank verwijderd. Als de tank te groot is om in zijn geheel te verwijderen, zal de tank in stukken gesneden worden met speciale technieken die ervoor zorgen dat er geen vonken ontstaan. Hierna wordt de tank afgevoerd naar een erkende verwerker en krijgt u van ons het Vlarem-attest.

Bij een ondergrondse tank zijn er twee mogelijkheden. De tank wordt volledig verwijderd of opgevuld. Bij beide wordt de bodem steeds gecontroleerd op bodemvervuiling. Als er bodemvervuiling wordt vastgesteld moet de bodem tevens gesaneerd worden.

Diensten

Bovengrondse Mazouttank verwijderen

Bovengrondse Mazouttank


Bovengrondse mazoutanks worden door ons ter plaatse schoongemaakt en vaak in zijn geheel verwijderd.

Lees meer
Ondergrondse Mazouttank verwijderen

Ondergrondse Mazouttank


Wij zorgen voor een veilig vervoer van uw afvalstoffen naar een erkend verwerkingsbedrijf.

Lees meer
Keldertank verwijderen

Keldertank


Een mazouttank in de kelder die niet meer gebruikt wordt kunnen we in de meeste gevallen volledig verwijderen.

Lees meer

WENST U EEN OFFERTE?

Stuur ons een mail met de omschrijving van uw behoeften of bel ons even op. We helpen je graag verder.

Contact
Mazouttank verwijderen door Van Olie naar GasMazouttank verwijderen door Van Olie naar Gas